Kamera

A Xiaomi kamerák egyszerűen felszerelhetők és tökéletes képminőséget biztosítanak. Ha biztonságos körülményeket szeretnél teremteni ingatlanod területén, és nem kívánsz vezetékek hadával vagy hosszan tartó szerelési munkálatokkal bajlódni, válassz vezeték nélküli kamerát alábbi kinálatunkból!

Mi a Xiaomi kamerák 5 legfontosabb előnye?

1. Könnyen telepíthetők

Kialakításuknak köszönhetően nem kell 100 lyukat fúrnod a falba, és vezetékek hada sem fogja csúfítani otthonod összképét. A Xiaomi kamerák pillanatok alatt stabilan rögzíthetők szakember segítsége nélkül is, ráadásul pontosan oda és olyan szögben telepítheted őket, ahogyan csak szeretnéd.

2. Azonnal elérhető a háttértáruk

Egy vezetékes kamera esetében külső háttértárra szükséges másolgatni a microSD kártyára felvett tartalmakat, a vezetéknélküli típusok videóit számítógépedről és telefonodról is pillanatok alatt eléred. Sőt, automatikus törlést is beállíthatsz, hogy a háttértáradon mindig legyen szabad hely a folyamatos felvételkészítéshez.

3. Elrettentik az illetéktelen betolakodókat

Egy kamera látványa már önmagában elriasztja a betörőket, hiszen pontosan látják, hogy tulajdonosként valódi figyelmet fordítasz otthonod és értékeid biztonságára. A kamera telepítése remek védelmi vonalat nyújt a betolakodókkal szemben, ezért munka és nyaralás közben is tudni fogod, hogy nem hagytad hátra óvatlanul a tulajdonod.

4. Baj esetén bizonyítékot nyújtanak

Ha mégis baj történne, azonnal elérhető bizonyíték lesz a kezedben. A magas felbontású - például Full HD vagy 4K - vezeték nélküli kamerák felvételei alapján a hatóságok egyértelműen beazonosíthatják az elkövetőket, hiszen korántsem egy pixeles, torz felvételt fognak látni a bűnesetről.

5. Távolról is bármikor ránézhetsz ingatlanodra

Időnként ellenőrzi szeretnéd, hogy otthon vagy akár céges telephelyeden minden rendben van-e? A korszerű szoftverrel ellátott Xiaomi kamerák erre elsőrangú lehetőséget nyújtanak, hiszen internet-hozzáférés segítségével akár munkahelyedről vagy nyaralás közben a szállodádból is kényelmesen monitorozhatod a kamera felvételeit, akár élőben is.

Mi szükséges a kamera használatához

Stabil internetkapcsolat. Szerencsére egy átlagos mai internetkapcsolat és router már maradéktalanul megfelel a Xiaomi kamerák számára, ezért költséghatékonyan és felhasználóbarát módon gondoskodhatsz a felvételek készítéséről. Állítsd a szöget kedved szerint, nézd bármikor élőben a kamera által rögzített videót, és mentsd el akár több helyre is az elkészült videófelvételeket.

Teremts biztonságos környezetet otthonodban vagy céges irodádban, és szerezd be webáruházunkból az elvárásaidnak megfelelő Xiaomi kamerát még ma!


17termék
 
17termék
Szűrés
Szín
Ár
 (Ft)
10 790 Ft - 57 590 Ft
Termék státusza