Háztartási kisgép

Intelligens háztartási eszközök nélkül manapság már nehéz elképzelni egy modern otthont, a legújabb technológiák ráadásul egyre inkább jelen vannak a konyhákban is. A fogyasztók olyan készülékeket követelnek, amelyek többek puszta használati tárgyaknál. Függetlenül attól, hogy milyen háztartási kisgépet keresünk konyhánkba, a Mistyle kínálata bevezet minket a következő generációs eszközök világába, melyek megkönnyítik életünket, és megreformálják főzési szokásainkat.

Hogyan férkőzött be az okos otthon a konyhánkba? 
Mivel egy átlagos héten rengeteg időt töltünk a konyhában, hamar megjelent az igény, hogy a technológia fejlődésével konyhai feladatainkat könnyebbé és gyorsabbá tegyük. Egy okos konyha amellett, hogy leegyszerűsíti a főzést, számos további előnnyel jár. Lehetővé teszi például a kéz nélküli főzést egy hosszú munkanap után azáltal, hogy hangvezérlési technológiával adhatunk utasításokat készülékeinknek, mint például a sütőnek vagy a mosogatógépnek. Az intelligens készülékekkel nem csak energiát, de időt is megtakaríthatunk, mindemellett kényelmesebbé is teszik életünket.

Milyen eszközök alakultak át “okossá”? 
Szinte már alig találni olyan háztartási kisgépet a konyhában, amelyet ne okosított volna fel a technológia. Ezekkel a készülékekkel tehát nem csak automatizálhatjuk a konyhai folyamatokat, de elősegíthetik a kávéfőzést és a takarítást is.

Okos kenyérpirító 
Bár mindannyian szeretjük, nehéz mindig pontosan ugyanolyanra megsütni kedvenc pirítósunkat. Az okos kenyérpirítók azonban megoldják ezt a problémát, mivel lehetővé teszik, elkészítsék nekünk a tökéletes pirítóst. Kezdésként különböző kenyérfajták, bagel, gofri és panini opciók közül kiválaszthatjuk, pontosan mit is szeretnénk pirítani, majd ezután kiválaszthatjuk a kívánt pirítási fokot, valamint azt, hogy frissen, fagyasztva vagy csak újramelegítve kívánjuk-e pirítani az ételt.

Okos mérlegek
A mérlegek rendkívül hasznosak a konyhában, mivel lehetővé teszik a pontos méréseket és az adagok egyszerű ellenőrzését. Az újgenerációs okos mérlegek már a súly mellett tápértékkel kapcsolatos információkat is mutatnak, valamint a hozzájuk tartozó alkalmazásban kiválaszthatjuk a mérendő élelmiszer típusát, hogy még pontosabb információkat kapjunk.

Okos kávéfőző 
Az okos kávéfőzőt a ház bármely pontján elindíthatjuk a hozzá tartozó alkalmazáson keresztül, vagy akár hangutasításokkal is. Az alkalmazással továbbá ütemtervet is készíthetünk napi kávézási szokásainkról, hogy minden nap ugyanabban az időpontban kapjuk meg reggeli, és napközbeni adagunkat. Természetesen elfeledkezni se tudunk róla, hiszen amint elkészült a kávé, értesítést kapunk a telefonodon.

Forrólevegős sütő 
Ezek a kompakt sütők számos funkcióval rendelkeznek, a légkeveréses sütéstől a grillezésen és újramelegítésen keresztül egészen az olyan speciális műveletekig, mint a rizsfőzés. A legtöbb ember számára egy Air Fryer vásárlásakor a legfontosabb tényező az egészségesebb főzés lehetősége, mivel az ételek elkészítése során nagyon kevés olajat használnak. Sült ételeket, például panírozott csirkehúsokat és a sült halat is készíthetünk lényegesen kevesebb olaj felhasználásával, de akár ropogós sült krumplit is süthetünk vele. Gyakorlatilag bármit elkészíthetünk vele az egész zöldségektől kezdve az egytálételeken át a desszertekig.
A forrólevegős sütők emellett gyorsan használhatóak, melynek köszönhetően sokkal csábítóbb lehetőség az otthoni főzés. Használatuk is egyszerű, mindössze annyit kell tennünk, hogy fűszerezünk egy darab húst, betesszük a kosárba és beállítjuk sütésre. A sütőn belüli hőmérséklet rendkívül gyorsan felforrósodik, és a keringő levegő segít abban, hogy az étel egyenletesen süljön, barnuljon és ropogós legyen. Mindemellett pedig rendkívül könnyen tisztítható is.

A Mistyle termékei között kedvünkre válogathatunk modern konyhánk következő darabját keresgélve. Bármelyik eszközre is esik választásunk, segítségével időt, pénzt és energiát spórolhatunk amellett, hogy egészségesebb ételek kerülnek majd asztalunkra.

 


9termék 19
9termék 19
Szűrés
Szín
Ár
 (Ft)
4 790 Ft - 295 900 Ft
Termék státusza