Takarítógép

Rohanó világunkban egyre kevesebb időnk jut állandó feladatainkra, lakásunk tisztántartása így fáradtságos és időigényes munkának tűnhet. A kézi működtetést nem igénylő, távolról vezérelhető takarítógépekkel azonban már nem csak álom, hogy munkából hazatérve ragyogó lakás fogadjon minket. Egy robotporszívóval könnyedén megszabadulhatunk a takarítással járó terhektől, kevesebb idő és energia befektetéssel tisztíthatjuk meg otthonunkat. A robotporszívók az elmúlt néhány évben különösen felkapottá váltak könnyű és praktikus használatuk miatt, a Mistyle kínálatában található termékek funkcióit tekintve könnyen megérthetjük, miért.

Mi pontosan a robotporszívó?

A robotporszívók olyan automatikus takarítógépek, amelyeket arra terveztek, hogy a többi porszívótípushoz hasonlóan megtisztítsák padlónkat, szőnyegeinket és csempénket minden szennyeződéstől és törmeléktől. Robotikus jellegüknek köszönhetően azonban képesek minimalizálni az általunk elvégzendő munka mennyiségét, hiszen előre programozható funkciók és állítható időzítés mentén végzik a takarítást. Az utóbbi években egyre jobban elterjedő, intelligens otthoni eszközök térnyerésével, és a takarítógépek innovációjával a robotporszívók iránt is megnőtt az érdeklődés. Leginkább megfizethető áruk és hatékony, emberi beavatkozást nélkülöző takarító képességük miatt.

A legtöbb robotporszívó műanyag vázból épül fel, így elég kompaktak ahhoz, hogy szűk helyeken is eligazodjanak. Lítium-ion akkumulátorok segítségével táplálják magukat, és akár 120 perc üzemidőt is képesek biztosítani. Egy vagy két forgókefét használnak egy gördülőkefével együtt, melyek a szoba közepe felé gyűjtik a szennyeződéseket, ahol az elektromos motor szívóerejének köszönhetően a kosz egy kivehető portartályba kerül. A robotporszívók akadályérzékelők segítségével automatikusan navigálják magukat otthonunkban. Az akadályérzékelők általában a porszívó lökhárítóján találhatók, működésbe lépésekor a robotporszívók elkormányozzák magukat az akadályoktól. Addig forognak és haladnak előre, amíg a készülék szabad utat nem talál.

Milyen előnyökkel szolgál egy automatikus takarítógép?

Ha még csak mérlegeljük magunkban egy robotporszívó vásárlásának gondolatát, az alábbi lista talán segítségünkre lehet meghozni a döntést.

Egyszerű használat

Legfőbb előnye, hogy rendkívül könnyen használható. Miután beprogramoztuk egy adott helyiségre, és az időzítőt beállítottuk egy előre meghatározott indítási időre, a takarítógép gyakorlatilag magától fut. Egyszerűen csak helyezzük a padlóra egy megfelelő kezdőponton, és máris takarítani kezd. Ráadásul a technológia fejlődésével egyre valószínűtlenebbé válnak a balesetek, nem kell aggódnunk amiatt, hogy a porszívó elakad, vagy ütközéssel lever valamit.

Időtakarékos

A multi-tasking korában a robotporszívók egyik legkívánatosabb előnye, hogy nem kell jelen lennünk, amikor a takarítás zajlik. Egyszerűen csak bekapcsoljuk, mielőtt elhagyjuk lakásunkat és a porszívó elvégzi a szükséges takarítást. A korábban kézi porszívózással töltött időt ezentúl munkával, pihenéssel, játékkal tölthetjük.

Hatékony tisztítás

Navigációs berendezésükkel megjegyzik helyiségeink elrendezését, kikerülik az ismert akadályokat, és végül visszatalálnak töltőállomásukhoz. Módszeres, körkörös kefemozgással biztosítják, hogy a padló minden négyzetcentiméterét lefedjék, és képesek átváltani padló, csempe és szőnyeges felületek között. Kompakt méretük miatt bútoraink alá is bejuthat, és olyan területeket is elérhet, amelyeket egy hagyományos porszívóval képtelenek lennénk takarítani.

Érzékeli a különböző szennyeződéseket

Azzal együtt, hogy minden típusú felületen dolgoznak, minden típusú szennyeződéssel is képesek megbirkózni az alig leülepedett portól a szőnyegbe mélyen beágyazódott törmelékig. Kompakt méretük ellenére komoly szívóerővel rendelkeznek, képesek azt is érzékelni, hogy különböző helyzetekben mekkora kapacitásra van szükség.

A MiStyle termékei között található takarítógépek nem csak otthonunk tisztaságára lesznek tehát jótékony hatással. Hiszen azáltal, hogy időt spórolnak családunknak, miközben láthatatlanul, mégis precízen kitakarítják az egész lakást, életminőségünkön is képesek lesznek javítani. A MiStyle kínálatában többféle gyártó gépei közül választhatunk a belépőszintű takarítógéptől a magasabb akadályokkal is megbirkózó, fullextrás robotporszívóig.


13termék
 
13termék
Szűrés
Márka
Szín
Ár
 (Ft)
35 190 Ft - 246 900 Ft
Termék státusza