Okosotthon

Az okosotthon rengeteget időt és pénzt is spórol, hiszen az összes eszköze automatizálható. Webáruházunkból pedig akár mindent beszerezhetsz, hogy otthonod valóban okos, kényelmes és gazdaságos legyen. Alábbi kínálatunkban a biztonsági kameráktól kezdve a háztartási kisgépeken át egészen a légtisztítókig minden olyan okos eszközt megtalálhatsz, amely maradéktalanul elhozza otthonodba a 21. századot!

Mi az okosotthon 5 verhetetlen előnye?

Minden okoseszköz telefonról vezérelhető

Ha bármelyik okoseszközödet be szeretnéd kapcsolni, vagy módosítanál a beállításokon, csupán a telefonod  - vagy a számítógéped - szükséges hozzá. Így a másik szobából is pillanatok alatt bekapcsolhatod a légtisztítót vagy éppen az éjjeli lámpát, hogy minél kevesebb fáradozással járjon a tökéletes kényelem megteremtése.

Akár Mi Home, Google Home vagy Apple HomeKit mellett döntesz, a vezeték nélküli eszközök vezérlése gyerekjáték lesz a telefonodról. Szerencsére az előbb említett szoftverek más eszközökkel is kompatibilisek, ezért nem csak a márkához tartozó okos termékeket vezérelheted velük.

Szabályozható energiahasználat

Ha okos az otthonod, akkor energiatakarékos is. Pontosan beállíthatod a kívánt hőfokot, illetve az automatikus be- és kikapcsolást is. Ennek köszönhetően jelentősen lefaraghatod a rezsi költségét, hiszen az automatikus vezérlésnek köszönhetően soha nem fogsz megfeledkezni a fűtőtest és a ventilátor kikapcsolásáról sem. Nincs szükséged nap mint nap állítgatni a készülékeket, csupán egyszer kell beállítanod a kívánt paramétereket.

Biztonság a legmagasabb szinten

Okos kamerák felszerelésével mindent HD felbontásban rögzíthetsz, ami az otthonodban és környékén történik. A kamerák látványa pedig már önmagában is képes elvenni az illetéktelen betolakodók kedvét attól, hogy nálad próbáljanak szerencsét. Az okos biztonsági rendszerekben minden megtalálható, ami a tulajdonod megvédéséhez szükséges: wifi kamera, riasztó, mozgásérzékelő és még szén-monoxid érzékelő is.

Minden automatizálható

Ha A-tól Z-ig minden eszközöd működését automatizálni szeretnéd, könnyedén megteheted. Mivel mind más ritmusban éljük az életünket, ezért az okoseszközök személyre szabhatósági lehetősége szinte végtelen, így biztosan megtalálod a saját elvárásaidnak megfelelő beállításokat. Kedvedre automatizálhatod a fűtési- és hűtési rendszert, a biztonsági rendszert, az áramellátást és a világítást, illetve minden olyan eszközt, amely egy smart home részét képezi.

Távirányítás messze az otthonodtól is

Nem leszel otthon egy ideig, de tudni szeretnéd, hogy minden rendben van-e? Az okosotthon ezt is elérhetővé teszi! A telefonodon keresztül még a legkisebb eszközt is ellenőrizheted, hogy mindig nyugodtan aludhass - akár a világ másik végéről is. Nézz rá bármikor a kamera élő képére vagy felvételeire, ellenőrizd az otthoni hőmérsékletet, vagy éppen válaszolj az okos kaputelefonon keresztül a nálad kopogtatótnak - csakis Rajtad múlik, hogyan használod ki az okosotthonodban rejlő potenciált.

Élvezd a 21. század nyújtotta kényelmi lehetőségeket, és teremts pillanatok alatt okosotthont a webáruházunkban kapható Xiaomi eszközeink segítségével!