Blog

Lámpa
Xiaomi
Szűrés törlése

Egy légtisztító nemcsak akkor hasznos, ha forgalmas út mellett laksz, hanem akkor is, ha háziállatod van, esetleg pollen allergiában szenvedsz. A Xiaomi Smart Air Purifier 4 háromféle verzióban is a rendelkezésedre áll!

Fedezd fel a legjobb Xiaomi termékeket az otthonodba!

Telefon, légtisztító, okoségő, smart band – ha csak ezek ugranak be a Xiaomi neve hallatán, akkor teljesen lemaradtál a gyártó lifestyle termékeiről. Semmi vész; segítünk pótolni a mulasztást!

Ha egy üzlet beindul! A Xiaomi szereti kipróbálni magát új területeken is; így akár a fürdőszobában is találkozhatsz a gyártó termékeivel! Kettőt meg is mutatunk közülük.

Energiát és pénzt is megtakaríthatsz az okosotthonnal!

 

A Xiaomi termékek között aztán tényleg mindent megtalálsz: még olyan okoskütyük is vannak a kínálatban, amelyek a háziállatok ellátásáról gondoskodnak.

Ebben a kategóriában rögtön két terméket is bemutatunk neked: a Xiaomi Smart Pet Fountaint és a Smart Pet Food Feedert. A névből könnyen kitalálhatod, hogy előbbi a házi kedvenc itatására, utóbbi etetésére szolgál.

A Xiaomi Smart Band aktuális verziója minden területen egy picivel előbbre lépett.

A Xiaomi termékpalettáján többféle okoségő is megtalálható, de a gyártó gondolt azokra is, akik modern LED-es mennyezeti okoslámpát szeretnének vásárolni otthonukba.

Nagy teljesítmény, gyors felfűtés, csendes működés és persze okosfunkciók sora jellemzi a Xiaomi elektromos konvektorát.

A Xiaomi kolibri méretű okoskamerája formabontó talppal érkezik: egy mágneses tartó jár hozzá, amellyel pozíciója teljesen szabadon állítható be.

Az okosórák között az Amazfit GTR 3 egy igen érdekes példány, hiszen egy olyan szerkezetről van szó, amit elsősorban a fitnesz funkciókra hegyeztek ki, ám emellett elegáns megjelenést is biztosít, így a mindennapok során, akár egy üzleti tárgyaláson is viselheted.

A Xiaomi Mop 2 sorozat három modelljét úgy alakították ki, hogy akkor is fogsz találni megfelelő típust, ha keveset költenél, és akkor is, ha inkább a rengeteg extra szolgáltatás a fontos számodra.

Az egyik legjobb ár/érték arányú elektromos rollerrel a piacon jelenleg a Xiaomi rendelkezik: íme a Mi Electric Scooter 3.

Aligha túlzás, ha azt mondjuk: a házimunka a legtöbb ember számára nyűg. Egy robotporszívó, ha nem is veszi le teljesen a terhet a válladról, jelentősen megkönnyíti a hétköznapjaidat. 

Ezzel az okosórával nemcsak gyermeked fog jól szórakozni, hanem te is nyugodt lehetsz, hiszen bármikor kapcsolatba léphetsz vele.

Nincs autód, de nem szereted a tömegközlekedést sem? Akkor használj elektromos rollert, amivel villámgyorsan átszelheted a várost! 

 

Ha szeretnél egy olyan okosórát, amely nagyon jól néz ki és emellett alapvető fitnesz funkciókat is támogat, mégsem kerül sokba, akkor ne is keress tovább, a Kieslect K10-et neked találták ki! A Kieslect még újnak számít a piacon, de a megbízhatóságra garanciát jelent, hogy a márka a Xiaomi tulajdona! 

 

Ma már nem kell, hogy mindenképpen nagy költséggel járjon, ha otthonodban okos rendszert szeretnél kiépíteni. A Xiaomi eszközei az egyik legjobb ár/érték arány mellett elérhetők, a termékpalettán pedig rengetegféle terméket találhatsz meg. Szinte mindent, amire csak szükséges lehet, akár kisebb, akár nagyobb lakásba szeretnél intelligens rendszert tervezni.