Fűtés és hűtés

Az okos fűtésre és hűtésre szolgáló komponensek az okosotthonok egyik legfontosabb alkotóelemei, legyen szó akár praktikusságról, vagy a spórolás mértékéről. Intelligens fűtési és hűtési megoldásokkal ugyanis lehetővé tehetjük, hogy otthonunk hőmérsékletét előre időzítsük, vagy internet segítségével bárhonnan vezéreljük. A MiStyle okosfűtés termékeivel bárhol és bármikor kontrollálhatjunk lakásunk klímáját, akár szobákra lebontott módon.

Mit jelent pontosan az okosfűtés - okoshűtés?
Az intelligens fűtés és hűtés a leghatékonyabb módja annak, hogy teljes mértékben testre szabhassuk, időzíthessük, és részleteibe menően szabályozhassuk otthonunk hőmérsékletét. Az okos fűtést és hűtést egyesítő rendszerek célja, hogy lehetővé tegyék az ideális hőérzet elérését a hőmérséklet, a páratartalom, vagy akár a ventillátorok sebességének beállításával. Mint a legtöbb okoseszköz esetében, itt is telefonunkkal vagy táblagépünkkel vezérelhetjük a rendszer egyes elemeit, akár egymástól teljesen eltérő beállításokkal.
Az intelligens fűtés és hűtés persze nem csak a pontosan kívánt hőkomfort biztosítása miatt népszerűek, a bennük rejlő energiamegtakarítási potenciál is vonzó a legtöbb otthon számára. Amennyiben ugyanis saját rendszerünket úgy programozzuk, hogy csak akkor fűtsön vagy hűtsön egy bizonyos helyiséget, amikor emberek tartózkodnak ott, komoly összegeket spórolhatunk meg energiaszámlánkon, hiszen amint a szoba kiürül, a rendszer magától lekapcsol.

Okos otthonhoz okos termosztát?
Amikor otthonunk egyszerű és kényelmes fűtéséről vagy hűtéséről beszélünk, megkerülhetetlen egy okos termosztát jelenléte is. Ez az intelligens vezérlő ugyanis lehetővé teszi, hogy mindig kellemes hőmérsékletet tartsunk fenn otthonunkban, miközben számos egyéb előnyt is rejt magában.

Optimális kényelmet biztosít
Az intelligens fűtésvezérlést ugyanolyan egyszerű és kényelmes telepíteni és beállítani, mint amilyen egyszerű és kényelmes használni. És bár gyors megoldás, mégis hosszú évekig tartó kényelmet nyújt a hőmérséklet egyszerűbb és kényelmesebb vezérlésében. A hagyományos fűtési rendszerek ugyanis lassabban reagálnak a hőmérséklet-változásokra, mint okos társaik, arról nem is beszélve, hogy nem teszik lehetővé a hőmérséklet távoli változtatását interneten keresztül.

Automatizált hőmérsékletet tesz lehetővé
Az okos fűtés és hűtés megoldásaival bárhonnan vezérelhetjük otthonunk hőmérsékletét okostelefonunkkal, akár a világ bármely pontjáról beállíthatjuk termosztátunkat az általunk kívánt értékre. Ha pedig nem szeretnénk napi szinten foglalkozni a beállításokkal, előre meghatározott időpontokat is beállíthatunk attól függően, mikor tartózkodunk otthon. Ezáltal biztosak lehetünk benne, hogy az általunk kívánt hőmérséklet csakis akkor áll rendelkezésre, amikor élvezni is tudjuk, más esetekben pedig rendszerünk nem pazarol feleslegesen energiát.

Minimalizálja energiaköltségeinket
Az okos fűtés- és hűtésrendszer telepítésének legfőbb előnye, hogy termosztátunk csak akkor kapcsol be, amikor előzetes beállítással, vagy távvezérléssel erre utasítjuk. Továbbá csak azokban a helyiségekben változtatja a hőmérsékletet, amelyekben erre valóban szükség van, ahelyett, hogy az egész emeletet vagy az egész ingatlant egyszerre kellene fűtenünk vagy hűtenünk. Ezzel elkerülhetjük a túlzott hőfelhasználást, jobban ellenőrizhetjük a fűtést, jobban kontrollálhatjuk kiadásainkat. 

Okos ventillátor a klíma kiegészítéseként
A hőmérséklet persze még csak az otthoni komfort egyik összetevője. Az tökéletes hőérzethez és egészséges környezethez egy intelligens ventillátor is hozzáteszi a maga részét azáltal, hogy frissen tartja otthonunk légáramlását, halkan de hatékonyan dolgozik még este is, valamint megszünteti a kézi vezérlés szükségességét, miközben tovább csökkenti számláinkat.

A Mistyle kínálatában található okos fűtési és hűtési megoldásokkal biztosíthatja otthona számára a mindig tökéletes hőmérsékletet, miközben intelligens funkcióiknak hála időt és pénzt takarít meg használatukkal.


5termék 15
5termék 15
Szűrés
Ár
 (Ft)
23 790 Ft - 50 290 Ft
Termék státusza