Hírek, újdonságok

Mi Smart Air Fryer 3.5L

Xiaomi
Szűrés törlése
www.mi.com
2022.09.01 08:11

Egy megtervezett élet a konyhában kezdődik. A Mi Smart Air Fryer 3.5L az otthoni főzést egyszerűbbé és egészségessé teszi - hozzáadott olaj nélkül, amivel azok számára kedvez, akik egy elfoglalt életet élnek, de nem kötnek kompromisszumot az egészséges életmód melleti elkötelezettségükben. A Mi Home applikációval kompatibilis, ez által távolról is vezérelhető és beállítható rajta a 40°C és 200 °C közötti hőfok a tökéletesen megsütött ételért.

Mindennapi inspirációként az applikáció több mint 100 különböző Mi Smart Air Fryer 3.5L recept ötletet tartalmaz gyorsan elkészíthető ételekkel.

A Mi Smart Air Fryer 3.5L-el a felhasználók még 24 órával előre is tudnak sült ételeket időzítővel elkészítettni. Ez számtalan lehetőséget tesz elérhetővé, legyen az joghurt készítése, vagy gyümölcsök szárítása. Google Assistant által biztosított hangutasítás segítségével is tudja kezelni. El tudja indítani, meg tudja állítani vagy ellenőrizni tudja a sütésből fennmaradó időt. Továbbá az OLED kijelzőn tudjuk megtekinteni az időt és a hőmérsékletet.

Kis helyigénye miatt a Mi Smart Air Fryer 3.5L könnyen tárolalható, nem vesz el sok helyet a konyhájában.

Kevesebb olaj és füstmentes

Az ételben lévő olaj alaposan át van sütve a 360° -os  fűtött levegő keveréssel. Ennek köszönhetően az ételek sütéséhez nem, vagy csak minimálisan szükséges olaj, zsíradék. A nagy sebességű hőkeverése biztosítja azt, hogy az ételek egyenletesen sülnek át, ezzel a külseje ropogós lesz, miközben az étel belseje puha marad.

Sütés, kiolvasztás, szárítás

A Mi Smart Air Fryer többet tud tenni mint csupán megsütni az ételét. A hőfokot tudja szabályozni 40℃ és 200℃ között. A duális sebességű ventilátor beállításaival a levegő sütőt tudja használni fagyasztott ételek kiolvasztására, gyümölcsök szárítására, vagy joghurt fermentálására.

Alacsony hőfokok automatikusan párosítva vannak a duális sebességű ventilátor alacsony fordulatszámával a fokozatos hőmérséklet növekedésért.

Joghurt készítéséhez állítson be 40℃ hőmérsékletet 8 órán keresztül, amíg a fermentálás befejeződik. Szárított gyümölcs és húshoz lehetőség van kiválasztania a 60℃-os szárítást és sütést, illetve gyors és könnyű kiolvasztáshoz állítson be 45℃-ot 10 percre.

24 órás sütés idő

Több sütési lehetőséget biztosít a hosszabb, folyamatos sütés párosítva a széles skálájú hőmérséklet opciókkal. Készítsen ínyencségeket az egész család számára, mint a szárított gyümölcsöket, szárított húst vagy joghurtot.

Időmegtakarítás gyorxsabb fűtéssel

Az 1400W-os fűtés lehetővé teszi a gyors hőmérséklet növekedést és kiegyensúlyozottabb hő elosztást a Mi Smart Air Fryer-en belül, ezzel lerövidítve a sütés időt, amivel egy gyorsabb egészségesebb és kényelmesebb életvitel válik elérhetővé.  

Több mint 100 okos recept

A több mint 100 okos recept a kezdők számára is könnyűvé teszik az ínycsiklandó ételek elkészítését. A Mi Smart Air Fryer-el egyéni, manuális beállítású sütési módok is elérhetőek. Kérd a Google Assistant-től, hogy kapcsolja be/ki a Mi Smart Air Fryer-t és élvezd az okos sütést. És ez még nem minden, idővel további receptekkel is frissül majd a receptár.

24 órával előre ütemezett sütési lehetőség

Előre készítsd be az ételed a Mi Smart Air Fryer-be és élvezd a meleg, ínycsiklandozó vacsorát, amikor este hazaérkezel a munkából.

Húzd ki a kosarat a kikapcsoláshoz

Bármikor kihúzhatod a kosarat, hogy megnézd készülő ételed állapotát, majd egyszerűen helyezd vissza a kosarat, ha folytatni szeretnéd a sütést.

Miután befejeződött a sütés, az ételből kijött olaj tisztán látható a kosárba helyezett szűrő alján, amitől az étel íze olyan lesz mintha olajban sült volna. Ízletes és zsírszegény!

Használja az OLED képernyőt

Nem csak a sütési hőfokot lehet könnyen állítani egy mozdulattal, hanem még arról is emlékeztetve leszel, hogy mikor kell az ételt megfordítani.

3.5 L-es sütési felület

3.5L optimális térfogat lehetővé teszi, hogy akár 5 ember részére is főzzön. Ez a kapacitás párosul egy behelyezhető, plusz grill ráccsal, aminek a használatával az Mi Smart Air Fryer belső terét még hatékonyabban tudja kihasználni.

Tartós és könnyen tisztítható

A 2 rétegű sütőkosár tartalmaz egy dupla rétegű PTFE tapadásgátló bevonatot, ezzel tartóssá és könnyen tisztíthatóvá téve azt.