XIAOMI Grooming Kit Pro hajnyíró készlet
XIAOMI Grooming Kit Pro hajnyíró készlet
15 290 Ft

XIAOMI Grooming Kit Pro hajnyíró készlet

XIAOMI Grooming Kit Pro hajnyíró készlet
XIAOMI Grooming Kit Pro hajnyíró készlet
Raktáron
15 290 Ft
Részletek

A XIAOMI Grooming Kit Pro hajnyíró készletet a megbízható Xiaomi vállalat fejlesztette ki. A készlet IPX7 besorolású vízállósággal rendelkezik, amely lehetővé teszi a használatát a zuhany alatt vagy nedves környezetben anélkül, hogy aggódnod kellene a készülék károsodása miatt.

A készlet mérete kompakt és könnyű, így kényelmesen tarthatod a kezedben. Mérete mindössze 37 x 38 x 153 mm, és a tömege mindössze 280 gramm, ezért ideális utazáshoz és mindennapi használathoz is.

A készlet kijelzője praktikus töltésjelzővel és akkumulátor lemerülését jelző fényjelzéssel rendelkezik, így mindig tudni fogod, mikor van szükség a töltésre. A LED digitális kijelző mutatja a töltés állapotát, és könnyen követheted a készülék üzemidejét.

Az XIAOMI Grooming Kit Pro akkumulátoros vagy elektromos hálózatról tölthető. Az akkumulátoros működési idő körülbelül 90 perc, ami elegendő időt biztosít a gondoskodáshoz. A készlet rövid, mindössze 2 órás töltési idővel újra feltölthető, hogy mindig készen álljon a használatra.

A készlet 600 fordulat/perc percenkénti fordulatszámmal rendelkezik, így sima és precíz vágást biztosít. Az ívelt él kialakítása lehetővé teszi a sima vágást anélkül, hogy károsítaná a bőrt. Emellett a készletben található speciális fej lehetővé teszi az orr- és fülszőrzet könnyű és biztonságos eltávolítását.


Doboz tartalma:
Trimmelő
Borotva fej
Testszőrzetnyíró fej
Precíziós penge
Orr, fül- és hajnyíró penge
Szakáll fésű (2db)
Tisztító kefe
Töltő kábel
Tároló doboz
Puha utazó tok
Használati utasítás

Adatok
Márka
XIAOMI
EAN
6934177794292
Szín
Cikkszám
BHR6396EU
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!