XIAOMI Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum

XIAOMI Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum
XIAOMI Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum
XIAOMI Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum
Nincs raktáron
131 900 Ft
Nincs raktáron
Hitelkalkulátor
Részletek

A padlótisztítás legfelsőbb szintje.

A porszívózás, a forró-vizes felmosás és a feltörlés kombinálása hatékony hengerkefével és különálló szennyvíztartállyal. Okos padlótisztítás, akár egyhetes munka egyetlen feltöltéssel.

 

Erőteljes szívás: A Xiaomi TruClean W10 Ultra nedves/száraz porszívó erőteljes szívó képességgel rendelkezik, így a nedves és száraz szennyeződéseket is könnyedén és hatékonyan tisztíthatja. A portól és a törmeléktől kezdve a kiömlött folyadékokig mindennel megbirkózik.

Többféle felület tisztítása: Ezt a porszívót úgy tervezték, hogy különböző felületeket kezeljen, beleértve a keményfa padlót, szőnyegeket, csempéket és egyebeket. Hatékonyan felszedi a szennyeződéseket és a port a különböző padlótípusokról, így biztosítva az alapos tisztítás élményét.

Intelligens tisztítási módok: A TruClean W10 Ultra intelligens tisztítási módokkal rendelkezik, amelyek alkalmazkodnak a különböző tisztítási igényekhez. Olyan üzemmódokat kínál, mint az Auto, a Spot és a Edge, így Ön kiválaszthatja a tisztítási feladatainak leginkább megfelelő üzemmódot.

HEPA-szűrés: A nagy hatékonyságú HEPA-szűrővel felszerelt porszívó felfogja a mikroszkopikus részecskéket, allergéneket és szennyező anyagokat, így biztosítva tisztább és egészségesebb levegőminőséget otthonában. Hatékonyan felfogja a poratkákat, a háziállatok szőrét és más allergéneket, így ideális választás allergiás vagy asztmás háztartások számára.

Nagy porgyűjtő tartály kapacitás: A TruClean W10 Ultra tágas porgyűjtőjének köszönhetően jelentős mennyiségű szennyeződés és törmelék tárolására képes, csökkentve ezzel az ürítés gyakoriságát a takarítás során. Ezáltal kényelmesebbé és időtakarékosabbá válik.

Hosszú akkumulátor-élettartam: A porszívó nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely hosszabb üzemidőt biztosít, így nagyobb területeket is megszakítás nélkül takaríthat. Elegendő energiát kínál az alapos tisztítási munkamenetekhez, mielőtt újratöltésre lenne szükség.

Könnyű és hordozható: A mindössze néhány kilós TruClean W10 Ultra könnyű és könnyen manőverezhető. Kompakt kialakításának és ergonomikus fogantyújának köszönhetően könnyedén hordozható és szűk helyekre is eljuthat, így biztosítva a problémamentes tisztítás élményét.

Könnyű karbantartás: A porszívót úgy tervezték, hogy könnyen karbantartható legyen. A portartály levehető és mosható, ami leegyszerűsíti a tisztítási folyamatot és optimális teljesítményt biztosít. A szűrő is könnyen eltávolítható és tisztítható, meghosszabbítva ezzel az élettartamát.

Intelligens csatlakoztathatóság: A TruClean W10 Ultra a Xiaomi Home alkalmazáson keresztül csatlakoztatható okostelefonjához, így a porszívó távolról is vezérelhető és felügyelhető. Beütemezheti a tisztítási munkameneteket, ellenőrizheti az akkumulátor állapotát, és értesítéseket kaphat, így kényelmes és személyre szabott tisztítási élményt nyújt.

Adatok
Márka
XIAOMI
EAN
5999571987191
Cikkszám
BHR6256EU
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!